Om os

VI ER JULIAN CATERING

Jesper Møller:

Grundllægger og Iværksætter.

Med 15 års erfaring fra Restaurant Julian og sit første kokke tøj som 4 årig, har Jesper igennem mange år oparbejdet en unique forståelse for mad, og en passion og kærlighed for at bringe de berømte 3 ord “Lokal” “Sæson” “Friland” ind i konceptet, vist vejen frem for hvordan mad kan blive en oplevelse for alle på en bæredygtig måde.

Billede kommer snart.

Thomas Skov:

Chef kok.

Siden 1996 hvor Thomas startede sin karriere i køkkenet har han været vidt omkring for nu at udfolde sig i køkkenet hos Julian Catering. Thomas har erfaring med fra både Frankrig, Island, Norge og steder i Danmark så som Formel B, Hotel D’Angleterre, Cofoco, Brøndums Hotel samt Niels Bugges Kro og Hotel

Billede kommer snart.

Ricki G. Nielsen:

Banquet Chef.

Håndfast ledelse og stort overblik gør at Ricki med sine 4 års erfaring inden for restaurations branchen styre Julian Caterings mange afviklinger til stor tilfredshed for vores mange kunder rundt om på de mange spændende lokationer Julian Catering kommer ud på.

Billede kommer snart.

Bo Gervig:

Projekt Chef.

Med 8 års erfaring inden for alle former for arrangementer bliver intet overladet til tilfældighederne. Her bliver alle de praktiske detaljer gennemarbejdet og sørget for, at alle aspekter af Julian Caterings arrangementer forløber som de skal fra Start til Slut.

Billede kommer snart